Hlavní obsah
Článek

Hudební show Hlas Česko Slovenska stále čeká na druhého vítěze, ale podle účastníků první řady je zřejmé, že budoucí úspěch na pořadí v soutěži příliš nezávisí.

Ivanna Bagová je sice díky Hlasu bohatší o 100 tisíc eur, ale nezdá se, že by výhru uměla efektivně investovat. Nedávno o sobě dala vědět videoklipem k písni Vráť sa späť, který jí příliš dobré renomé neudělal. Ukrajinská rodačka v něm symbolizuje postsovětský nevkus a navzdory očividné nadváze se na posteli povaluje v erotickém prádle, což je pro ženu jejích parametrů hodně odvážným počinem.

Její kolega z Hlasu Norbert Peticzky to sice před dvěma lety do finále nedotáhnul, ale snaží se prosadit vkusnějším způsobem. Jeho videoklip ke skladbě Sám sebe pán se obejde bez kostýmu ze sexshopu i okvětních lístků růží, a dokonce má i chvályhodné poselství. Zatímco Ivana nešťastným způsobem svádí k erotickým radovánkám, Norbert upozorňuje na nebezpečí nechráněného sexu.

„Nestěžuj si, že je něco špatně, když jsi to sám zavinil. Každý si vybíráme cestu a děláme správné i špatné kroky. Pokud někdo hazarduje se zdravím, nemůže se vymlouvat na osud. Klip je o tom, že se vše může zvrhnout kvůli jediné chybě. Té vlastní,“ řekl Norbert o svém nejnovějším počinu.

Ve svém repertoáru má i duety, ale společně s Ivanou Bagovou jej nejspíš neuslyšíme. „Za posledního půl roku jsem nahrál dva duety. Jeden s Raegem a jeden s Jaro Smejkalem. Přiznám se, že mě to moc baví,“ dodal Norbert, který na podzim chystá nové album a turné. Předtím si ale odskočí do Izraele na dovolenou, kde jej čeká i několik vystoupení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám