Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladinkou herečku Marii Kružíkovou budeme zřejmě vídat stále častěji. První hereckou příležitost dostala v pohádce Čertova nevěsta, ale do povědomí diváků se dostala díky filmu Vejška Tomáše Vorla, kde hrála po boku Jiřího Mádla, Tomáše Vorla mladšího nebo Evy Josefíkové.

Půvabná blondýnka se ale neztratí. Už v létě ji opět uvidíme na filmových plátnech, neboť dostala roli ve snímku Šťastná, jenž je z prostředí herecké školy. Nemá sice hlavní roli, ale prý dostatečně výraznou. "Hraju tam takovou mršku, takové role jsou příjemné," smála se Marie, která na otevření nového kadeřnictví prozradila, že je čerstvě zamilovaná. "Je to čerstvé a nechci nic zkazit," nechtěla prozradit podrobnosti.

Zato se rozpovídala o dalším snímku. "Je celovečerní a jmenuje se Cesta do Říma, v létě se rýsuje i další projekt, "svěřila. A jak to vlastně má Marie s vlasy? V kadeřnictví se totiž do žádných experimentů nepouštěla a od přítomné vizážistky se nechala pouze nalíčit. „Vyzkoušela jsem si díky roli zrzavou barvu a cítila jsem se úplně jinak, vášnivější. Je zvláštní, jak barva vlasů dokáže celkově ovlivnit člověka. Jako mít na sobě kostým.“ míní herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám