Hlavní obsah
Článek

Na pískovišti a s housátkem v náručí ji všichni měli za sladkou holčičku. Vyrostla z ní ovšem dračice a divoká rockerka, která má šanci pořádně rozvířit domácí hudební scénu.

Nevinné děvčátko byste nejspíš v X Factoru nepoznali. Jitka Moulisová je nepřehlédnutelná díky své ohnivé hřívě, již v dětství pochopitelně neměla. Netradiční barva vlasů teď dotváří žhavé dívčí trio Joy$, které se v neděli předvede v druhém přímém přenosu.

Jitka měla ovšem původně zcela jiné plány a do soutěže se přihlásila jako sólová zpěvačka. Na postup to sice nestačilo, ale v hlavách porotců se zrodil nápad vytvořit novou skupinu ze tří uchazeček, které samostatně neuspěly. Jitka tak své síly spojila s Katarínou Talánovou a Laurou Vizvaryovou a vznikla tak dívčí formace, která má podobný osud jako chlapecká kapela One Direction, již svedl dohromady britský X Factor.

Trojice sexy zpěvaček se už probojovala mezi sedm nejlepších interpretů. Jitka teď ovšem řeší dilema, protože před castingem zpívala se svou kapelou ISUA, která se na rozdíl od Joy$ zaměřuje na rockový repertoár. Energii tak bude muset dělit mezi dva různorodé hudební projekty, což ale podle její učitelky zpěvu zvládne bez problémů. „Jitka je velmi talentovaná a pracovitá žačka. Na každou hodinu se poctivě připravuje,“ chválí účastnici X Factoru Johana Teryngerová.

O osudu kapely Joy$ rozhodnou diváci. Pokud to dívčí trio dotáhne až k vítězství, čeká jej společná kariéra. V opačném případě se Jitka, Laura a Katarína samy rozhodnou, zda do budoucna spojí své síly, či se budou snažit prosadit nezávisle na sobě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám