Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čerstvá čtyřicátnice Victoria Beckham (50) je pravděpodobně nejznámější nositelka americké velikosti nula, která se hodí mnohem lépe na dítě než na ženu po čtyřech dětech. A přestože se na její kostnaté nohy obvykle snáší kritika, jsou momenty, kdy jsou v krátké sukni zatraceně rajcovní!

Bývalá členka dívčího uskupení Spice Girls využívá sociální sítě ke sdílení selfies i jiných svých fotek snad ještě intenzivněji než její manžel a proslulý metrosexuál David Beckham.

Přezdívaná Posh Spice, která svým zamítnutím už několikrát zařízla pokusy o návrat ‚Spajsek‘ na výsluní, se nechala zvěčnit i během své cesty do Singapuru. V minišatech a sladěných starorůžových lodičkách na jehlách leží na klavíru, zpívá do mikrofonu a pořádnou dávku svůdnosti jí nemůže nikdo upřít... Vedle ní si jejího zpěvu užívají i slunečními brýlemi maskovaní členové jejího zkrášlovacího týmu - kadeřník Ken Paves a vizážistka Sarah Lucero.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám