Hlavní obsah
Článek

Události, které se dějí po smrti Ivety Bartošové (†48), mají někdy větší, někdy menší nádech absurdního dramatu. K té první skupině se řadí i nejnovější počin jednoho velmi podivného fanouška zpěvačky. Ten nejprve chtěl nabít ústa Zdeňku Macurovi, pak toužil po ulehnutí na psychiatrické lože po pěnici, aby nakonec prozradil, že chce koupit její dům. Teď v touze po zviditelnění se na její smrti přidal velmi podivnou nabídku. Docela slušný balík dá tomu, kdo usvědčí vdovce Josefa Rychtáře (65) z podílu na jejím skonu!

„Dám padesát tisíc tomu, kdo předloží důkazy, že má Josef Rychtář podíl na smrti Ivety Bartošové. Dostane je ten, kdo vznese vážná obvinění proti Rychtářovi, na jejichž základě bude proti němu zahájeno trestní stíhání,“ tvrdí Petr Veselý, tak velký podivín, že proti němu Zdeněk Macura působí jako neškodná vykastrovaná veverka.

Myslí si, že tragické události se dalo zabránit a že jsou pochybnosti o nevině Josefa Rychtáře.

„Žádám veřejnost, aby ti, co něco vědí, řekli, jak se pan Rychtář ve skutečnosti k Ivetě choval,“ dodal muž, který teď s novináři komunikuje častěji než s vlastní rodinou.

Reklama

Další články

Načítám