Hlavní obsah
Článek

Má to ale někdo žaludek… Již od prvního dne po smrti Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) usilovně přemýšlí, jak naloží s ostatky své sedmiměsíční manželky, jejíž urnu s popelem si v úterý vyzvedl v říčanské pohřební službě. A padaly i takové podivné návrhy, že ji bez ptaní uloží do hrobového místa, kde jsou uloženi předci jeho bývalé ženy Dariny Nové (66). Že by asi exmanželka, kterou měl i brutálně napadnout, kvůli čemuž čelí trestnímu řízení u soudu, s takovým počinem nesouhlasila, ho nezajímalo. Nová ale zakročila a vzala bývalému manžílkovi vítr z plachet!

„Takové řeči vedl, že Ivetu dá do toho hrobu a že se nikoho ptát nebude. Ale to se přepočítal. Na hřbitovní správě se okamžitě ověřilo, že žádné hrobové místo Josefovi nepatří, jen Darině, a tu ubezpečili, že bez jejího souhlasu se s hrobem nic dít nebude,“ dozvěděli jsme se od rodinných přátel.

Toho rozlítilo, když média nyní uveřejnila snímky hrobu i se jmény na náhrobku a popsala také jeho přesné umístění. Po nedávném vandalském útoku na hrob rodiny Rychtářů to bere jako návod pro další nebezpečné maniaky, aby se vyřádili i na tomto místě posledního odpočinku.

Kde tedy Bartošová dojde klidu? V úvahu samozřejmě přichází i varianta, že urna s popelem zpěvačky, které samozřejmě Nová svým způsobem nemůže zapomenout, že se podílela na rozbití dlouholetého manželství, skončí na uhříněvském hřbitově. Nebo si ji vdovec nechá u sebe a žádné místo, kde by se fanoušci Ivetě mohli přijít poklonit, nikdy nevznikne…

Reklama

Další články

Načítám