Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejmladší z potomků Michaela a Carole Middletonových, sedmadvacetiletý James Middleton, je dalším, kdo propadl kultu posledních let a stal se z něj hipster. Ačkoli mnozí zastánci této módní vlny se zaměřili pouze na vizuální součást - asymetrické účesy, brýle s výraznými obroučkami a především hustý plnovous, její původ je třeba hledat už v 50. letech minulého století u generace beatniků. Zatímco v polovině loňského roku chodil ještě James hladce oholen, momentálně si jeho partnerka musí zvykat na stále delší porost na jeho tváři.

Anglický elegán, který je stylový i ve chvíli, kdy je zastižen fotografem při odchodu z posilovny v Chelsea, díky vousům zmužněl, ale mnohým ženám se určitě jeho ‚zanedbaná‘ image bude zdát méně atraktivní.

Bratr vévodkyně Catherine (42) i Pippy Middleton (40) a podnikatel v oblasti cukrovinek to však řešit nemusí, nejdůležitější je, že se líbí své drahé polovičce, o sedm let starší britské herečce Donně Air...

Reklama

Další články

Načítám