Hlavní obsah
Článek

Byly kolegyně, a když se někde na veřejnosti potkaly, vypadaly jako ty největší kamarádky. Přesto ale Iveta Bartošová (†48) Lucii Bílou (58) bytostně nesnášela. A měla pro to hodně divné důvody. Lucie, která se v den pohřbu s hvězdou své branže rozloučila dojemně na svém sociálním profilu zapálenou svíčkou ve tvaru srdce, byla ze strany labilní Ivety obviňována z toho, že vládne temnými silami!

O tom, jaký vztah měla blonďatá zpěvačka ke své kolegyni, promluvila ve své knize Iveto, sbohem... její bývalá hospodyně Zlata Golda Dvořáková.

„Když obě začínaly, chovaly se k sobě jako sestry a dohodly se, že v kariéře budou postupovat společně. Pak se ale jejich dráhy rozešly. Lucka stoupala dál na vrchol, kdežto Iveta zažívala strmé pády. Bohužel si úspěch kolegyně vzala osobně. Měla pocit, že s ní Lucie bojuje, nebo, v tom horším případě, že ji chce rovnou zničit,“ napsala Zlata.

„Když jsem u ní pracovala v Uhříněvsi, svěřila se mi s tím, že se jí Lucka snažila ublížit. Někdy v době, kdy se narodil Artur, Lucie Ivetu navštívila a obdarovala ji figurkou. Iveta si však vzala do hlavy, že Lucie pěstuje černou magii a chce ji zlikvidovat. ‚Určitě je to voodoo panenka.‘ “ Říkala tehdy vyděšená Iveta a dárek od nenáviděné sokyně vyhodila do popelnice. Ještě víc ji vyděsilo, když se stejná figurka měla znovu objevit u ní doma.

Od Lucie Bílé dostala i kamínek pro štěstí. Byl nerozbitný, což Ivetu Bartošovou utvrdilo v tom, že Bílá má styky s temnými silami.

„Právě proto je teď slavná a všechno jí vychází, jinak by nemohla být o tolik úspěšnější než já,“ našla si podle Goldy pro všechno vysvětlení. Prý nemohla unést, že je někdo lepší než ona.

A protože měla pocit, že jí Lucka nikdy nepomohla, objednala si proti ní i text k písni o zradě, která se jmenuje Nevolej.

„Já závody vzdávám a nevyčítám ti to víc. Tak jdi – už nezamávám. Tvý zmatený fóry a momenty slávy ti dám. Bylo to náhodou. Řeklas mi: počkej na mě – stůj. Budeme stálice a můj čas býval tvůj,“ stojí v textu mrazivého songu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám