Hlavní obsah
Článek

Pondělní pohřeb Ivety Bartošové (†48) ve strašnickém krematoriu, na který přišel jen "komparz" z rodiny Josefa Rychtáře (65), kapsu vdovce nijak nezruinuje! Zaplatit sice musí obřad a kremaci, ale za početnou armádu osobních strážců nedá ani korunu. „Dělali jsme to pro něj zadarmo,“ potvrdil Super.cz VIP ochránce Zdeněk Zahradník.

„Dělal jsem to kvůli Ivetě, pan Rychtář nic platit nebude. Podíleli se na tom lidé, s kterými dlouhodobě spolupracuji. Vyšli mi vstříc s tím, že peníze budeme vydělávat při jiné práci,“ uvedl Zdeněk Zahradník. Služby deseti členů ochranky a pronájem záchranky a tří reprezentativních vozů na několik hodin by přitom Rychtáře přišly zhruba na padesát tisíc korun.

„S průběhem včerejšího zajištění posledního rozloučení s Ivetou Bartošovou jsem spokojený. Nedošlo k žádným zádrhelům, vše proběhlo v klidu, i když jsem problémy čekal,“ pochvaluje si průběh akce šéf firmy specializující se na ochranu slavných. Ten nám vysvětlil, že nápad, aby Rychtáře schovali za deštníky, nevznikl jen tak.

„Požádal mě, že nechce být zbytečně fotografovaný. Nechtěl jsem ho vystavovat tomu, co jsme čekali, že si na něm každý ještě ten poslední den smlsne. Chtěli jsme, aby měl klid,“ říká Zahradník a popsal i důvody, proč se na obřad nedostala zrzavá policistka, která vyšetřuje sebevraždu Ivety Bartošové.

„Pan Rychtář mi o ní povídal, ale už jsme ji dovnitř vzít nemohli, protože přišla pozdě. Všichni už byli v obřadní síni a obřad už začal, takže by nebylo vhodné, kdybychom se ji tam snažili ještě dostat,“ dodal osobní strážce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám