Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je rychlá, účinná a bezpečná. A navíc funguje naprosto přirozeně, protože díky ní tělo spaluje svoje vlastní uložené tuky. Už víte? Ne? Mluvíme o ryze české proteinové dietě KetoDiet, díky které můžete zhubnout i vy.

3 kroky ke štíhlé linii

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jen 3 jednoduché kroky proteinové diety KetoDiet vás dělí od vašeho štíhlejšího já. V prvním kroku dochází k rychlé redukci tuků – výsledky jsou tedy velmi rychle znát. Ve druhém se pomalu začnete vracet k racionálnímu jídelníčku, dodržujete pravidelnost v jídle i pití a stále hubnete. A ve třetím kroku svou hmotnost stabilizujete. Jo-jo efektu můžete dát navždy sbohem!

Dieta není jen pro ženy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Říká se, že dieta je spíše doménou žen. Jakub Smolík, který je teď opravdu ve formě, k tomu dodává: „Vždyť je jedno, jestli hubnete sportem nebo dietou. Hlavně, že se cítíte dobře. Ideální je kombinace sport-dieta.“ Kromě sportu zařadil Jakub Smolík do svého života i velmi oblíbený program proteinové diety KetoDiet. Díky tomu všemu zhubnul již víc než 12 kilogramů!

S KetoDiet prostě zhubnete. 4 týdenní balíčky s dárkem a dopravou zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ještě než s KetoDiet začal, měl Jakub Smolík 93 kilogramů! Na hubnutí chtěl jít ale chytře: „V minulosti jsem diety zkoušel, ale bylo to utrpení. Jedl jsem věci, které mi nechutnaly, měl jsem hlad a výsledky byly znát pomalu. Na zájezdech se to stejně nedalo moc praktikovat.“ Pak ale vyzkoušel KetoDiet. „Překvapilo mě, že jsem neměl žádné problémy. Jednak mi produkty chutnají, a když jsem si po týdnu stoupnul na váhu, tak to bylo jednoznačné.“

Snadná příprava, úžasné výsledky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„U KetoDiet je výhoda, že se snadno připravuje. V autě, před koncertem, není to vůbec náročné. Nevýhodu bych viděl jedinou, že potom musíte vyměnit celý šatník,“ uzavírá s úsměvem příjemné zkušenosti s KetoDiet Jakub Smolík.

Další články

Načítám