Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V podroušeném stavu se opět vracela z noční jízdy zpěvačka, textařka a herečka Courtney Love. Možná už trochu předčasně zapíjela své blížící se kulatiny. Za necelé dva měsíce totiž oslaví tato punkerka a skandalistka půlstoletí. S příchodem další životní etapy, kdy se už většina lidí cítí být dostatečně vyřáděná, si ale určitě těžkou hlavu dělat nebude. Courtney je totiž neřízená střela, které ani dnes nedělá problém pít až do rána, na koncertech se svlékat a fanouškům ukazovat nahá ňadra.

V takhle zbědovaném stavu opouštěla Love nedávno restauraci a bar The Chilton Firehouse v londýnském Marylebone. Ocenit lze pouze to, že se bez pádu a bez pomoci dokázala dobelhat k taxi, a také to, že si výjimečně nevzala hluboký výstřih či krátkou sukni, které by násobily pravděpodobnost dalšího trapasu.

Známá muzikantka, kterou proslavilo rovněž manželství s frontmanem Nirvany Kurtem Cobainem, se v posledních letech topí v dluzích. Dnes už si jen málokdo vzpomene na její úspěchy, mezi které patří například nominace na Zlatý glóbus za roli ve filmu Miloše Formana Lid versus Larry Flynt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám