Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dalo by se čekat, že pohřeb Ivety Bartošové (†48) proběhne v důstojném duchu, k tomu ale vůbec nedošlo. Smuteční hosté dojeli dodávkou, poklonili se Ivetě, poslechli si pár jejích písní, zkrácenou modlitbu říčanského kněze a za pár chvil byl konec. Také asi nebyl důvod, proč předstírat žal, když kromě jednoho jediného (manžela) se zpěvačkou neměli nic společného. Šlo o jeho rodinné příslušníky, ne o její.

Podle našich zpráv obřad netrval dlouho.

Ze známých lidí se snažil pohřbu zúčastnit pouze zpěvák ze SuperStar Jan Bendig (30) s přítelem Lukášem, který několik let zoufale touží po slávě. Nebyli ale s přítelem vpuštěni. Stejně tak ani vyšetřovatelka Ivetiny smrti nakonec na obřad nemohla.

Chyběl také syn Artur, který se místo obřadu věnoval kamarádům. Odmítl se zúčastnit podivné taškařice nevlastního otce.

Na poslední chvíli přeci jen dorazil Zdeněk Macura, který přitom avizoval, že nepřijde. Pohřeb ale prošvihl.

Očekává se, že ostatky Ivety Bartošové budou velmi rychle zpopelněny. Urnu s popelem pak převezme manžel a je na něm, zda ji dá všanc různým pochybným existencím, které by ji z hrobu Ivety Bartošové kvůli svým zvláštním choutkám mohly vykopat, nebo popel rozdělí na dva díly, jeden si nechá doma a druhý odevzdá mamince, synovi a sourozencům Ivety Bartošové.

Reklama

Další články

Načítám