Hlavní obsah
Článek

Pár příbuzných Josefa Rychtáře (65) se dnes rozloučilo se zesnulou Ivetou Bartošovou (†48) (její rodina jeho zásahem na pohřbu chybí) a aby snad vdovec nebyl osočen z toho, že je málo, či příliš plačtivý, rozhodl se obklopit celou armádou ochranky, pro kterou zněl úkol jasně: fotografové mě nesmějí nafotit. Super.cz se přesto podařilo získat snímek vdovce, kterému mnozí vyčítají, že má podíl na její smrti!

Schovaný za deštníky, přestože ještě nedávno ukazoval veřejně Ivetinu zaschlou krev na kameni a její vlasy nebo pořádal jedno veřejné prohlášení za druhým, o bitkách nemluvě, se Rychtář osobně dostavil se svými následovníky z rodiny na poslední rozloučení s Ivetou Bartošovou v pražských Strašnicích.

Po slavných tvářích nebo opravdu blízkých osobách Ivety ale nebylo ani vidu, ani slechu. Před malou obřadní síní stojí davy novinářů a hrstka fanoušků Bartošové.

Občad skončil krátce před třetí hodinou. Zaznělo několik Ivetiných písní, třeba i Děkuju vám, andělové od Jarka Šimka (50), jehož mrazivý duet s Ivetou o umírání prý Rychtář na poslední chvíli zakázal.

Reklama

Další články

Načítám