Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z mála krátkovlasých hereček nepřestává i před padesátkou okouzlovat svou mladistvou vizáží. Ve volném oblečení, bez make-upu a v kšiltovce byste si však Halle Berry (57) možná na ulici spletli s neznámým mladíkem. Jednu z nejuhrančivějších Bond girl všech dob byste v ní na první pohled určitě nehledali. Není-liž pravda?

Držitelka Oscara za hlavní ženskou roli v Plese příšer se aktuálně naplno věnuje natáčení nového sci-fi seriálu Extant, kde působí jako astronautka Molly Watts. Jejího syna Ethana, kterého uměle vytvořil její manžel a vědecké eso John, ztvární teprve osmiletý americký herecký talent Pierce Gagnon.

Minulý týden herečku paparazzi přistihli, jak přijíždí do Los Angeles na natáčení seriálu, a stačili si všimnout, že již nenosí snubní prsten. Tím jen potvrdila, že manželství s Olivierem Martinezem, otcem jejího teprve ročního syna Macea, prochází vážnou krizí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám