Hlavní obsah
Článek

Hudební hvězda Katy Perry (29) nejspíš na své krátké manželství s Russellem Brandem (38) nevzpomíná v nejlepším. Z jejího životního partnera se totiž vyklubal pořádný podivín.

Britský herec má za sebou opravdu divokou minulost a manželství s Katy Perry je jen epizodou v jeho zběsilém životě. Russell Brand se už v minulosti přiznal k drogové závislosti a otevřeně popsal i sexuální zkušenost s mužem, k níž došlo na toaletě v baru. Experimentování se mu očividně zalíbilo, a tak si vyzkoušel, jaké to je v ženské kůži.

Russell Brand se na internetu pochlubil poněkud zvrhlými snímky, na nichž se v posteli válí v šatech, které nejspíš v jeho šatníku zůstaly po manželce či mu je věnovala jedna z jeho milenek, jichž měl údajně stovky. Jeho chlupatá hruď a vousy ovšem v dámském outfitu působí podivně.

Kombinace mužské přirozenosti a ženské něžnosti je ovšem novým trendem, jehož průkopnicí je čerstvá vítězka Eurovize Conchita Wurst. Zpěvačka s plnovousem je ve skutečnosti rakouským umělcem Thomasem Neuwirthem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám