Hlavní obsah
Článek

Nejzhýralejší zpěvačka už na jevišti předvedla ledacos, ale stále má rezervy, jimiž může svou chlípnou pověst ještě více poškodit. Hvězda dětského seriálu Hannah Montana už definitivně potvrdila, že porno je jí podstatně bližší než hudba.

Mistryně oplzlých gest přivezla svou zvrhlou show do Evropy, kde dosyta uspokojuje publikum toužící spatřit na vlastní oči tajná zákoutí jejího těla, která ochotně během svého vystoupení vystavuje. Po londýnském koncertě, na němž propagovala lehké drogy, se Miley Cyrus vydala do místního nechvalně proslulého klubu G-A-Y, v němž není o perverzní vystoupení nouze.

Když zde v říjnu vystupovala Lady Gaga, zdejší atmosféra ji natolik pohltila, že se na scéně předvedla zcela nahá. Miley pochopitelně musela svou slavnou kolegyni předčit a vybavila se nákupem ze sexshopu. V londýnském gay klubu sice zůstala v úsporném kostýmu, ale milovníci erotiky si přišli na své. Jednadvacetiletá zpěvačka totiž při zpěvu skotačila na obřím nafukovacím penisu, jímž zdejší osazenstvo zajisté potěšila. Když ji tato hračka omrzela, zabavila se nafukovacím mužem, jehož výbavu náležitě ocenila. Je jen otázkou času, kdy se publikum dočká i zpěvaččina orgasmu.

Reklama

Další články

Načítám