Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kombinace krásy, inteligence a lidskosti v podání šestatřicetileté Amal Alamuddin učarovala věčnému mládenci Georgi Clooneymu (62) víc, než si dosud kdokoli připouštěl. Ačkoli je s britskou právničkou zaměřující se na lidská práva spojován jen několik měsíců, jejímu kouzlu a velkým hnědým očím doslova propadl.

George své vyvolené s libanonskými kořeny věnoval sedmikarátový diamantový prsten v přepočtu za patnáct miliónů korun, který má být podle všeho zásnubní. Zatímco pár tuto informaci zatím stále oficiálně nepotvrdil, koncem dubna to udělal hercův otec Nicholas Clooney, jenž se nechal slyšet: „Je to pravda a jsme nadšení. Podle nás je Amal úžasná žena a tohle jsou skvělé zprávy. Myslíme si, že to bude krásné manželství.“

Dvojice se o víkendu dokonce poprvé společně objevila ruku v ruce, a to v Malibu, když opouštěla podnik Cafe Habana. Podle zahraničních médií tam se svými přáteli Cindy Crawford, jejím manželem Rande Gerberem a několika dalšími lidmi slavili právě zásnuby.

Podle Daily Mirror na Clooneyho udělalo dojem, že mu Amal rozhodně hned nepadala k nohám. Údajně na jedné charitativní akci odmítla vzít si jeho telefonní číslo. George to však nevzdal a napsal jí email: „Údajný nejvíc sexy muž světa by se měl potkat s nejvíce sexy advokátkou přes lidská práva na světě.“ Ačkoli Alamuddin to podle její kamarádky pobavilo a zaujalo, herce nechala ještě několik dní čekat, než mu odpověděla...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám