Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z českého rybníčku zvaného šoubyznys se sice Zuzana Stivínová před delší dobou vytratila, zájem o ni je ale stále větší za velkou louží. Oblíbená a oceňovaná česká herečka o víkendu přijala pozvání na exkluzivní prezentaci dovolenkové kolekce Ready-To-Wear pro rok 2015.

Na akci, která se uskutečnila v bývalých loděnicích amerického námořnictva v Brooklinu a kam museli hosté dorazit typickým žlutým trajektem z Manhattanu, byla Zuzana ve velmi dobré společnosti. Kolekci, kterou měl na svědomí belgický návrhář Raf Simons, si přišly kromě české herečky okouknout například kolegyně Marion Cotillard a Maggie Gyllenhaal, zpěvačka Rihanna, supermodelky Laetitia Casta a Helena Christensen a těhotenským bříškem v kašmírových šatech se přišla pochlubit Leelee Sobieski.

Zuzana Stivínová se přestěhovala před čtyřmi lety do New Yorku, následovala manžela, který zde působí jako vědec. Stivínová se ve „Velkém jablku“ samozřejmě snaží uplatnit jako herečka, momentálně působí zejména na divadle, ale pochopitelně touží i po filmových rolích.

Reklama

Další články

Načítám