Hlavní obsah
Článek

Členové skupiny One Direction spojili příjemné s užitečným, když po příjezdu do Brazílie, kde mají naplánované koncerty, načerpali nové síly relaxací u bazénu jednoho z luxusních hotelů na pláži v Riu. Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik pochytali trochu bronzu, aby později v tamním Parque Olimpico mladým fanynkám ještě víc zamotali hlavy.

Pětičlenná chlapecká skupina, která se dala dohromady díky Simonu Cowellovi a pěvecké soutěži X Factor v roce 2010, zažívá snovou kariéru. Její aktuální světové turné Where We Are má úspěch a již brzy se přesouvá do Evropy. Chlapci poprvé zazpívají v irském Dublinu. Celou tour završí až 5. října obrovská závěrečná show v Miami.

Trojice populárních zpěváků u bazénu hotelu Fasano ukázala svá chlapecká těla, přičemž nejvíc pohledů bezesporu utkvělo na Harrym Stylesovi, který začíná kvůli své zálibě v tetování připomínat omalovánky. To drobný jednadvacetiletý Zayn se před zraky hotelových hostů příliš neproducíroval, což jistě uvítá jeho partnerka Perrie Edwards pro změnu z dívčí skupiny The Little Mix, kterou nedávno požádal o ruku. Dvacetiletý Liam vegetoval ve vodě a na rozdíl od Harryho s culíčkem a Zayna v čepici měl na hlavě červenou kšiltovku a jako jediný nepodlehl tetovací mánii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám