Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký mnohostranný umělec Neil Patrick Harris si největší ohlasy získal rolí nenapravitelného sukničkáře Barneyho Stinsona v seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Ve skutečnosti je ale úplně jiný. Nejenže vede spořádaný partnerský i rodinný život a vzorně se stará o čtyřletá dvojčata Gideona Scotta a Harper Grace, ale po jeho boku není žádná půvabná kráska, kterým tak často podléhá v populární sérii, nýbrž muž. Aktuálně však Harris zdobí titulku časopisu Rolling Stone, kvůli které se dokonce neváhal svléknout na Adama.

Vše se uchovalo v mezích vší slušnosti, jelikož sympatický blonďák si i zde dokázal udržet image svůdníka a elegána v jednom sexy balení. Dámy, uznejte, že jeho životní partner a herecký kolega  David Burtka, s nímž žije již deset let, má kliku...

Čtyřicetiletý producent, zpěvák, režisér a samozřejmě převážně herec aktuálně boduje na divadelních prknech na Broadwayi v muzikálu Hedwig and the Angry Inch v roli transgendera z východního Německa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám