Hlavní obsah
Článek

Jestli se nějací blázni rozhodnou narušit klidný průběh blížícího se pohřbu Ivety Bartošové (†48), budou mít smůlu. Na triko si ho paradoxně bere Zdeněk Zahradník, majitel bezpečnostní agentury pro VIP klienty, který se zpěvačkou několikrát spolupracoval. Ten už si obešel prostory strašnického krematoria, aby neponechal náhodě všechna možná rizika, odkud by mohl přijít útok šílenců či Zdeňka Macury!

Nedávno sice potvrdil, že Josefa Rychtáře se Iveta Bartošová dříve strašlivě bála, pak ale kývl na jeho nabídku a se svými ostrými hochy zabezpečí rodině klid a soukromí.

„Nějakým způsobem na pohřbu spolupracuju. Zkrátka chci, aby to po těch šílených událostech proběhlo v klidu. Budeme se snažit, aby poslední rozloučení bylo důstojné. Proto jsme to přijali. Věřím si, že kdyby se tu chtěl někdo předvádět a kazit pietu, rychle si s tím poradíme. Takže klidně ať přijde i pan Macura. Ať se ale poperou tři hodiny po pohřbu a ne tady,“ řekl Super.cz Zahradník, který prý není rád, že se o jeho spolupráci na organizaci posledního rozloučení s Ivetou ví. Prý si na něm výjimečně nechce dělat reklamu.

Potvrdil ale informace Super.cz, že o pohřbu se má rozhodnout v pátek. „Myslím, že to bude v příštím týdnu. Ode mě se ale termín nikdo nedozví. A kolik na to nasadím lidí? Až budu mít podrobnosti, jak to bude probíhat, tak učiním příslušná opatření,“ dodal Zahradník, který hlídal třeba i Madonnu nebo amerického prezidenta George Bushe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám