Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) se vdávala před pěti lety, a to už v dost pokročilém stadiu těhotenství. Od té doby na sebe žádné svatební šaty neoblékla. „Mám doma jen ty, co jsem měla v kostele, tenkrát jsem si je nechávala šít. Jsem docela ráda, že jsem si mohla vyzkoušet i takové normální, kdy jsem si viděla na špičku bot,“ směje se Decastelo.

Eva by si svatbu s manželem klidně hned zopakovala. „Já bych si svého muže brala furt. Je to úžasnej chlap, kterého miluju,“ prozrazuje moderátorka, která se stala jednou z tváří svatební kolekce The Wedding Dream.

Na jedné z fotek je moderátorka naprosto rozmazaná a ubrečená. „Chtěli jsme něco jiného, a tak nás napadly uplakané nevěsty. A musím přiznat, že mě Eva hodně překvapila. Opravdu se rozbrečela,“ prozrazuje kadeřník Honza.

A co na to Eva? „Ano, prostě jsem to dala. Byl to požadavek fotografa. Nejsem přeci jen moderátorka, ale i herečka. Na divadle jsem strávila přes deset let. Chvíli to trvalo, ale pak jsem zaslzela,“ říká teď už s úsměvem Decastelo. Během této části focení musel celý tým kromě fotografa odejít, protože Eva byla tak přesvědčivá, že se všichni přítomní málem rozplakali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám