Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) během těhotenství přibrala patnáct kilogramů a osm měsíců po porodu je opět na své původní váze. Proto konečně mohla s úsměvem na tváři vyrazit nakoupit nové hadříky pro přicházející letní sezónu.

Doprovod jí dělal její přítel a otec dcery Marušky, porodník Mirek Verner. A Marta při nakupování ve značkovém outletu jen zářila. Není nad to se opět vejít do džín velikosti 27 a kupovat sexy topy, ze kterých nečouhají žádné tělesné nedostatky. "Koupila jsem kromě triček i barevný džíny, nikdy bych si nemyslela, že si koupím světle modré a zelené džíny," řekla Super.cz Marta.

Nakupování je pro ni posledních osm měsíců výjimečné. Prioritou je teď dcera Maruška. "Baví mě to, ale nemám na to čas. Byla jsem ráda, že jsem si udělala s přítelem jedno odpoledne volno. Museli jsme nakoupit nejen věci na sebe, ale také spoustu věcí pro dceru, která roste šílenou rychlostí. Jak se snažím Marušce co nejvíc věnovat, tak není čas někde trajdat po krámech," dodala Jandová.

Reklama

Další články

Načítám