Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Josef Rychtář se stal po tragické smrti Ivety Bartošové nenáviděnou osobou, ale přesto se mezi zpěvaččinými fanoušky našla žena, která s ním soucítí. Její vizáž ovšem vzbuzuje podezření, že do Uhříněvsi přijela na maškarní ples pro starší a pokročilé.

Nejsledovanější český vdovec se dnes po návštěvě bývalého bydliště a sídla jeho firmy v Říčanech dočkal milého překvapení. Vila v Uhříněvsi je už několik dnů obklopená příznivci zesnulé zpěvačky, kteří přicházejí uctít její památku. Dění před domem občas zpestří návštěva Zdeňka Macury či nespokojeného fanouška, ale dnes poutní místo vyhledala Naďa ze Svitav, která s ním soucítí.

Do Uhříněvsi dorazila v outfitu, který měl symbolizovat Ivetinu princeznovskou vizáž v době, kdy slavila úspěch s písní Tři oříšky. Právě tento hit vyznavačka kultu Bartošové na místě zapěla a posloužila tak jako kulturní vložka pro zvědavce, kteří se před domem scházejí.

Josef Rychtář byl její přítomností dokonce tak okouzlen, že ji přijal za zdmi ostře sledovaného domu, kam dosud směli jen jeho nejbližších v čele se zvukařem Standou. „Mně je toho chlapa tak líto,“ prozradila dáma ze Svitav se slabostí pro výrazné líčení, která Rychtářovi alespoň na chvíli zpestřila jeho truchlení.

Naďa na pamětním místě zanechala princeznovskou korunku a dopis, v němž doufá, že zesnulá zpěvačka spočinula v náručí andělů a Tři oříšky teď zpívá na nebesích.

Pokud chcete slyšet Naďu ze Svitav zpívat, záznam jejího vystoupení najdete na videu!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám