Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete letos opravdu zazářit? Už vás nebaví vaše nudné plavky, které mají nejlepší léta dávno za sebou? Podívejte se na žhavé novinky ze světa plavek a zpuchřelé nudné plavky hoďte konečně do koše. Nechte se inspirovat letošními žhavými trendy!

Trendy plavky pro všechny typy postav

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz najdete stylové plavky v široké škále velikostí a střihů. Ať už máte jakoukoliv postavu, najdete tam plavky přesně pro vás! U většiny dvoudílných plavek si navíc můžete zvolit velikost každého dílu zvlášť, takže vám vždy skvěle padnou. Podívejte se na trendy, ve kterých letos zazáříte!

Kombinace potisků: Hit letošní sezóny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Okouzlující plavky Sofie si vás získají na první pohled. Kombinace modrobílých květů se vzhledem džínoviny a růžovobílých kostiček působí neotřelým dojmem. A můžete si být jistá, že ji jen tak někdo nepřehlédne! Horní díl plavek bardotovského střihu vám díky Push-Up efektu vykouzlí plný dekolt. Proměňte se v sexy královnu pláže!

Zeštíhlující tankiny: Každá žena se může v plavkách cítit sexy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trápí vás pár nedostatků v oblasti bříška? Zapomeňte na komplexy a oblékněte luxusní tankiny z dílny italských návrhářů. Tankiny Fulvia zakryjí nedostatky a zdůrazní vaše přednosti. Královská modř bude krásně kontrastovat s opálenou pokožkou a vy se budete konečně cítit sebejistě. Přesvědčte se!

Puntíky se vrací!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Puntíky jsou veselé, rozverné a trendy. Drobné puntíky na plavkách Devi krásně doplňují kontrastní žluté detaily, které z plavek činí vskutku neotřelý kousek. Vyztužené košíčky jsou vybaveny vyjímatelnými vycpávkami a dají vyniknout i menším vnadám. Zahrajte na rozvernou notu!

Černobílá klasika v novém provedení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Černobílá kombinace může někdy nudit. Černobílé plavky Sabina jsou ale vše jen ne nudné! Výrazné bílé květy v hravém designu vám budou slušet. Nevyztužené košíčky se širšími ramínky jsou jako dělané pro větší vnady, kterým nabídnou dostatečnou oporu. Klasické kalhotky s vyšším pasem vám opticky prodlouží nohy a ukryjí případné nedokonalosti v oblasti boků. Co jim říkáte?

Další články

Načítám