Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská teenagerka známá jako nejvyšší dívka v zemi, se asi už brzy stane vdanou paní. Osmnáctiletá Elisany da Cruz Silva měřící 203 centimetrů se po více než tříletém vztahu dočkala zásnubního prstenu od svého partnera Francinalda da Silvy Carvalha. Aspiruje tak rovněž na titul nejvyšší nevěsta!

Téměř půlmetrový výškový rozdíl pro tuto zamilovanou dvojici není žádnou překážkou a přestože se Elisany podle svých slov za svůj vzrůst stále stydí, Francinaldo je hrdý, když ji může představit okolí. K zásnubám prý došlo na pláži v Salinopolis, přičemž třiadvacetiletý mladík před svou vyvolenou tradičně poklekl a navlékl jí zásnubní prsten. Jen polibek, který poté dostal, vypadal trochu krkolomně. Shýbat se k ještě klečícímu 163 centimetrů vysokému partnerovi, nebylo nic snadného. Dvojice si prý hodlá užít zasnoubení, ale přípravám na svatbu se rovněž nebrání.

I když se zdá být vše zalité sluncem, Elisany přiznala i velké obavy. Bojí se, že kvůli formě gigantismu, kvůli kterému rostla až do doby, než jí byl operativně odejmut tumor na mozku, nebude moci mít děti. I když je jí pouhých osmnáct let, říká, že pokud brzy neotěhotní, přistoupí k adopci.

Reklama

Další články

Načítám