Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Náklonnost ke stejnému pohlaví se prý v Hollywoodu pořád moc nenosí, a to hlavně v případě sexy herců, ale jak se zdá, zejména mladé slečny s tím nemají sebemenší problém. Řada z nich se však přiklání spíš k označení ‚bisexuální‘. Stejně jako dvaadvacetiletá rapperka Angel Haze, která má poslední dobou velmi blízko k modelce a dceři herců Aleca Baldwina a Kim Basinger - osmnáctileté Ireland Baldwin.

Po romanci mezi Carou Delevingne s herečkou Michelle Rodriguez se nám nejspíš urodil další páreček. Teprve v březnu se přitom Ireland rozešla s přítelem Slaterem Troutem.

Ačkoli se vědělo, že Ireland s Angel pojí blízké přátelství, jelikož se v poslední době poměrně často spolu fotily na sociální sítě, tohle nikdo nečekal. Poslední fotografie jsou totiž mnohem intimnější a jejich popisky rovněž. „Chci říct, že jsi moje. Jsi mojeee,“ píše rapperka k snímku Ireland. Ke snímku, na němž stojí téměř nahá modelka z boku u zrcadla, Angel připsala: „Tvé tělo je jako plátno a já jej chci pomalovat rudě.“ Za vše ale mluví hlavně obrázek, na němž je dvojice zachycena při vášnivém polibku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám