Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Děsivý výraz na fotce a zuby jako vlkodlak si nechala aspoň na chvilku udělat zpěvačka Tereza Kerndlová (37). Tereza patří mezi naše nejvíc sexy zpěvačky a na snímku, který by vyděsil všechny malé děti, by ji poznal opravdu jen málokdo.

Fanoušci se ale nemusí bát, jejich oblíbená zpěvačka na koncertech vlkodlačí zuby sundala a opět všechny oslňovala svým typickým širokým úsměvem. Zpěvačka v srpnu oslaví první výročí svatby. S manželem Reném je pořád šťastná a po jeho boku se i po letech cítí jako zamilovaná čtrnáctka.

"Žádné změny nepociťujeme. Možná je to proto, že spolu nejsme krátce, brali jsme se po devíti a půl letech vztahu, skoro všechno o sobě víme, vše funguje, jak má,“ řekla Super.cz nedávno Kerndlová, která patří, co se týče délky vztahu, k unikátům českého šoubyznysu.

O nápadníky přitom nemá nouzi. Do varu je dostává nejen svými pěveckými výkony, ale i sexy postavičkou, na kterou je radost pohledět. Naposledy pánské oko potěšila fotkou v krátkém a upnutém topu, v němž odhalila vysportované bříško.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám