Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pocení je často spojováno s odvodem škodlivin z těla, co však dělat když se vaše potní žlázy zblázní a začnou chrlit litry potu naprosto zbytečně i když jen v klidu sedíte a při nízké okolní teplotě? Jakákoliv nervozita nebo zvyšování teploty celou situaci jen zhoršují a vy začínáte mít strach i z běžného kontaktu s lidmi. Řekněte definitivní NE tomuto trápení a vysvoboďte se z kolotoče nadměrného pocení jednou provždy.

Co je Electro Antiperspirant®

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant® je inovativní zařízení vyvinuté českou společností Hightech Development s.r.o. sloužící k odstranění nadměrného pocení na mnoha částech těla. Jako první a jediné řešení na světě má klinicky prokázanou účinnost u 100% pacientů a díky mnoha rozšiřujícím adaptérům je možné jej používat pro odstranění nadměrného pocení rukou, nohou, podpaží, hlavy, hrudníku, hýždí, břicha, zad a dalších částí těla.

Electro Antiperspirant® Sensitive

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant® Sensitive byl vyvinut speciálně dle požadavků zákazníků s citlivější pokožkou, kteří mají problémy s nadměrným pocením dlaní, chodidel a podpaží. Díky pokročilé technologii se stejně jako u klasického Electro Antiperspirantu zbavíte nadměrného pocení už za jeden týden a výsledky často přetrvávají i 6 měsíců. Lidé, kteří trpí pouze nadměrným pocením dlaní jistě ocení automatický režim léčby, při kterém jim přístroj nemusí ovládat další osoba.

Řešení doporučované předními českými lékaři

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak obrovskou účinnost s jakou Electro Antiperspiranty zbavují nadměrného pocení své uživatele jsme zatím nemohli pozorovat u žádného jiného řešení. Sám předseda České dermatovenerologické společnosti, která sdružuje přes 800 lékařů, prof. MUDr. Arenberger Petr DrSc. MBA, stejně tak jako další přední odborníci na problematiku léčby kožních chorob přístroj plně podpořili a označili jej za velmi účinné řešení pro kohokoli, koho trápí problémy spojené s nadměrným pocením na mnoha částech těla.

Electro Antiperspiranty doporučují desetitisíce lidí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant není doporučován pouze špičkovými lékaři, ale i desítkami tisíc uživatelů na sociální síti Facebook, kteří v Electro Antiperspirantu našli způsob jak nadměrné pocení navždy odstranit ze svého života. Jen česká stránka Electro Antiperspirantu sdružuje přes 3000 lidí a jejich počet neustále roste. Pokud se i Vy chcete navždy zbavit trápení, které vám dělá ze života peklo, máte jedinečnou šanci. Na níže uvedené stránce přístroj objednáte a do druhého pracovního dne Vám ho kurýr zdarma doručí až domů, účinky jsou garantované nejen špičkovými lékaři a desítkami tisíc fanoušků na sociálních sítích, ale i vrácením peněz v případě, že byste s účinky nebyli jakkoli spokojeni.

Další články

Načítám