Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Majitelka těchto dlouhých štíhlých končetin patří u Victoria's Secret s trochou nadsázky k inventáři. Jejich spolupráce trvá od roku 2000, přičemž o čtyři roky později ji značka pasovala na jednoho z andílků, kterým je dodnes. Po Adrianě Limě se tak mezi těmi nejlepšími udržela nejdéle. Třiatřicetiletá Brazilka je rovněž už dvojnásobnou maminkou. Už víte?

Zda jste tipovali Alessandru Ambrosio, máte bod. Opravdu se jedná o modelku, které bylo v minulosti často vyčítáno, že je až příliš hubená. Při své výšce 177 centimetrů váží 51 kilogramů.

Jedna z nejvýdělečnějších modelek světa v úterý odpoledne odváděla dceru Anju ze školy rovnou k sousedům, aby si zde pohrála na hřišti na zahradě s ostatními dětmi.

Jako vždy byla stylová, jen podcenila kvalitu objektivu fotoaparátu paparazzi, který zaostřil na modelčina stehna, na kterých byly mimo jiného vidět i neoholené chloupky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám