Hlavní obsah
Článek

Všechna média v zemi nyní zkoušejí zjistit informace o tom, kdy a na jakém místě bude místo posledního rozloučení s Ivetou Bartošovou (†48). Vycházejí různé spekulace (dokonce i ta, že včera říčanská pohřební služba nevezla do Strašnic rakev s tělem zpěvačky) a mluví se o pohřbu ve středu či dokonce ve čtvrtek během státního svátku. Jaká je ale pravda?

Super.cz se spojil se svým letitým zdrojem pracujícím v pohřebnictví, který má vždy zaručené informace ohledně zesnulých známých umělců. Ten jasně říká: „Pohřeb Ivety Bartošové bude v Praze!“ A dodává, že s největší pravděpodobností se uskuteční přímo ve strašnickém krematoriu.

Kdo se ho zúčastní, už se zdá prakticky jisté. Ani náhodou to nevypadá na to, že by se do Prahy z Moravy sjeli matka, bratr a sestra Ivety a ani syn Artur se na pohřeb organizovaný Josefem Rychtářem (65) nechystá. Na místě tak asi bude v poslední době konečně mlčenlivý vdovec, zvukař Standa, ke kterému ke konci života zpěvačka chovala nenávist, syn Jan, který si nevlastní matku prý tajně natáčel, aby měl proti ní případně nelichotivé materiály, a ještě jedna mohutná plačka, s níž se prý také zpěvačka nerozešla v dobrém.

A kdy by měl obřad proběhnout? „Nevím, co všichni šílí s nejbližšími dny. Vždyť manžel nemohl plánovat pohřeb, dokud neměl od policie uvolněné ostatky. Ve čtvrtek se kvůli státnímu svátku nespaluje a nekonají se ani pohřby, v pátek je plno. Co jsem zaslechl, domlouvá se až příští týden. Jestli novináři čekají pohřeb teď, tak zcela zbytečně,“ dozvěděli jsme se. Specifikovat, zda v krematoriu již skutečně je tělo zemřelé, ale nechtěl.

Tak uvidíme, jestli v tom ostatním měl přesné informace.

Reklama

Další články

Načítám