Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byli byste hodně překvapení, jaké nejrůznější způsoby netradičního zdobení má Lejla Abbasová (44) na svém těle. Moderátorka má několik piercingů (tvrdí, že jen na viditelných místech), deset dírek na náušnice, brending, tetování, a také zvláštní ozdobu na zátylku.

Když Lejla moderovala přehlídku Natali Ruden v návrhářčině modelu z kubistické kolekce bez ramínek a měla vyčesané vlasy, tak bylo možné si tyto ornamenty ve tvaru šipek prohlédnout.

Abbasová nám prozradila, že se jedná o tzv. cutting, který podstoupila už před řadou let. „Je to metoda, která pochází z Papuy-Nové Guineje. Tam se to dělá něčím jiným než u nás. Zkoušel si to na mně můj kamarád tatér. Vydlabávalo se to do pěti milimetrů tetovací pistolí a vysypávalo popelem z exotických stromů, aby to vytvořilo plastickou strukturu," prozradila vznik zdobení Lejla.

Permanentní zdobení kůže prý vzniklo na základě osobního zážitku. „Nenechala jsem se pořezat jen tak. Měla jsem to spojené s určitým obdobím. Vzor jsem si vybrala sama, a přestože to možná působí tak, že to nic neznamená, tak pro mě to znamená hodně," vysvětlila nám moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám