Hlavní obsah
Článek

Herečka Simona Stašová (69) nikdy nevypadala lépe. Má dokonalou postavu a ani v obličeji nestárne. Klidně se na prknech, co znamenají svět, objevuje v plavkách. Ve filmu Filipa Renče (58) Sebemilenec byla dokonce nahá. A může si to s přehledem dovolit. Stašová má zřejmě recept, jak zastavit čas.

Jak se herečce, která příští rok oslaví šedesáté narozeniny, točilo milování bez oblečení před kamerou? "Když jsme točili, požádala jsem, aby tam byli jen ti, kteří jsou nezbytní. S Filipem Renčem jsme se domluvili, že se nebudu krýt, ale nakonec vše prostříhá, aby nic nebylo vidět. Pak volal: "Hele, Simčo, nemáš se za co stydět, je to pěkný, a udělal jsem to tak, abychom nebyli jak v českým filmu," prozradila Stašová.

Herečka se objevila na charitativní akci na pražských Příkopech v úzkých bílých kalhotách a topu, pod kterým neměla podprsenku. I když je jí 59 let, může si to dovolit. Postavu má ukázkovou. A sama se na tento věk rozhodně necítí. "Věk se teď prodlužuje dokonalejší medicínou a tím, že se v těle vyměňují součástky jako v autě. Díky tomu nějak cítím, že jsem teprve na konci středního věku. Nevím, kolik let si to ještě budu myslet, ale zatím jsem pořád buďto ta nejmladší ze starých, nebo ta nejstarší ze středních," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám