Hlavní obsah
Článek

Režisér snímku Superman se vrací čelí dalšímu sexuálnímu skandálu. Bryan Singer měl pohlavně zneužít sedmnáctiletého mladíka, kterého mu dohodil producent z Broadwaye Gary Goddard. Pětadvacetiletý John Doe se rozhodl o svém otřesném zážitku s režisérem a producentem promluvit po osmi letech. Motivoval ho Michale Egan, jenž zažaloval Singera kvůli pohlavnímu zneužívání v dubnu letošního roku.

Goddard sedmnáctiletého mladíka přivedl do hotelu v Londýně, kde se na něj se Singerem vrhli a pohlavně ho zneužili. Právník Jeff Herman zastupující Doa přišel na tiskovou konferenci v Los Angeles s fotkou. Klientovi devětapadesátiletý producent a osmačtyřicetiletý filmař – tehdy oba o osm let mladší – slibovali kariéru v Hollywoodu.

Režisérův právník Marty Singer označil i druhé obvinění ze sexuálního zneužívání jako lež a výmysl. Stejně si počínal s prvním obviněním vzneseným Michaelem Eganem. Toho měl režisér zneužít v devadesátých letech, když mu bylo patnáct let.

„Rozhodl se vystoupit se svým příběhem, aby podpořil Michaela, protože si uvědomil, že není jediný, komu se to stalo,“ uvedl advokát Herman na tiskové konferenci v Los Angeles.

Johna Doa měl Goddard před lety svést na internetové seznamce. Tvrdil tehdy ještě čtrnáctiletému chlapci, že ho miluje. Pak si vyměnili fotografie nahého těla a masturbovali před sebou prostřednictvím videokonference. Když bylo Doovi šestnáct, Goddard ho pozval do Londýna a opil ho, pak ho prý zasvětil do análního pohlavního styku. O rok později se v Londýně potkali znova, tehdy Goddard seznámil sedmnáctiletého Doa se Singerem. V hotelu se na něj vrhli, což se mu prý nelíbilo. Tak si na něj zavolali svalovce, který měl filmařům se znásilněním pomoct. „Singer řekl Johnovi, aby mu hladil penis, ale John odmítl. Singer si sundal boxerky a John řekl, že to nechce. Singer mu řekl, aby se na něj posadil a masturboval. John Doe věřil, že je to jediný způsob, jak se bezpečně bez znásilnění dostat pryč, a tak souhlasil s požadavkem,“ uvedl právník Herman podle britského listu Daily Mail.

Marty Singer veškerá obvinění popírá a tvrdí, že nevinu svého klienta Bryana Singera prokáže.

Reklama

Další články

Načítám