Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kalhotkový prohřešek na významné společenské akci nevyhledává asi žádná celebrita, přesto se tu a tam přihodí. Tentokrát padla karta na Kim Kardashian (43), která nepatří mezi ty, jež by své spodní prádlo dávaly na odiv. Není se čemu divit, když pod úzké sukně obvykle volí stahovací spodní prádlo tělové barvy s nohavičkami. To si však vzhledem ke střihu šatů zvolených na pondělní charitativní ples Institute Gala nemohla dovolit. Rozparek totiž převážně při chůzi sahal vysoko. Jak moc, to už se můžete přesvědčit ve fotogalerii sami.

Kardashian pro tento každoroční významný večer zvolila modročerné šaty značky Lanvin s černým opaskem militantního stylu sladěným s náramky, kterým dominoval kromě rozparku také hluboký výstřih. Svou snoubenku (a možná už i právoplatnou manželku) si pyšně dovedl do Metropolitního muzea umění v New Yorku elegán Kanye West (46) ve smokingu. Na červeném koberci se naštěstí podobné faux pas už nekonalo...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám