Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) ukázala svou fantastickou postavu v bikinách. Společně se synem Kristianem si užívala vodních radovánek v Aqualandu nedaleko Pasohlávek na jižní Moravě.

Původně měli vyrazit ještě s kamarádkou a jejími dětmi, ty však na poslední chvíli onemocněly, takže si užili pěkný den jen ve dvou.

„Měla jsem v Brně práci, tak jsme to spojili s příjemným výletem, skvěle jsme si to užili, Kristianek plave od 2,5 let, pořád se potápí, skáče ve vodě, říkám mu, že je takový pod-vodník,“ smála se Partyšová, která ukázala svoji vypracovanou postavičku v plavkách, kterou by jí mohla závidět každá dvacítka.

„Byli jsme ve vířivce, na vodních atrakcích a vyzkoušeli jsme i pár tobogánů, na některé je Kristianek ještě malý, ale některé byly pro něj super, a jelikož se otevírají postupně i venkovní bazény bylo to opravdu moc fajn, navíc mě nadchnulo to, že se tu konají víkendové tematické akce pro děti,“ prozradila moderátorka, která září štěstím. Se synem si pak dali v restauraci dort i koktejl na posilněnou.

Jak to tak vypadá, Partyšové se daří jak v práci, tak i v lásce. „Jsem zamilovaná, ale o svém partnerovi moc mediálně zatím mluvit nechci, mužem číslo jedna mého života je prostě Kristian. Hledat partnera, když už máte dítě, je úplně jiné, než když jste bezdětní,“ míní moderátorka.

V současné době si prý na nedostatek práce nemůže stěžovat. „Mám docela hodně práce, moderuji různé eventy i golfy, navíc jsem dostala nabídku z televize, tak ji zvažuji, možná se na podzim, kdy půjde Kristian do školy, vrátím na televizní obrazovky,“ uzavřela tajemně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám