Hlavní obsah
Článek

Eva Feuereislová (24) se nejspíš inspirovala hvězdami první velikosti a pořídila si bodyguarda, který by jí měl zajistit pocit bezpečí. Silikonová blondýna totiž neustále čelí vulgárním útokům, které jí náladu rozhodně nezvednou.

Neúspěšná účastnice VyVolených má kromě fanoušků i odpůrce, kteří ji atakují děsivými vzkazy. „Sežereš svoje zuby a skončíš v maďarské stodole, kde tě bude pře******t a napalovat heroinem,“ přistálo například v poště Evy. Jindy se zase musela srovnat se vzkazem, který tvrdil, že z její maminky nadělá škvarky. Když toho bylo opravdu příliš, Feuereislová se rozhodla pro servis, jakým se v českých poměrech může pochlubit snad jen prezident.

„Když se výhružky na sociální síti stupňují, dělá mi doprovod Pavel. Je to kamarád a hlavně člověk na pravém místě, takže když jsem s ním, jsem v klidu. Hlídal například i Jean-Clauda Van Damma a další světové hvězdy, které zavítaly do Prahy,“ pochlubila se nám Feuereislová, která si výhružky rozhodně nenechá líbit. Přestože její silikonem vylepšené tělo hlídá statný svalovec, svými problémy zaměstnává i policii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám