Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K domku Ivety Bartošové (†48) v pražské Uhříněvsi neustále proudí davy fanoušků, kteří k baráčku pokládají květiny, vzpomínkové vzkazy a plyšáky. Jindy naprosto poklidná vilová čtvrť je tak neustále plná lidí, kteří domek Bartošové hledají.

Sousedé sice byli na rozruch kolem Ivety Bartošové zvyklí, protože i v době, kdy zpěvačka ještě žila, byl často před jejím domkem rozruch, ale tentokrát už jsou z nevítaných návštěvníků a neustálých incidentů pořádně naštvaní.

„Neustále nás někdo oslovuje a ptá se, kde bydlela Bartošová, že chtějí zapálit svíčku, to je ale to nejmenší, jen nechápu, proč ale s dotazy otravují i děti,“ řekla Super.cz žena ze sousedství.

Také fyzické a slovní střety různých fanoušků Ivety Bartošové už sousedy pomalu přestávají bavit. Naposledy v pondělí bláznivý fanoušek za vydatného zájmu médií málem zaútočil na Zdeňka Macuru (49). Situaci nakonec uklidnila až přivolaná policejní hlídka, která by si v ulici klidně mohla zřídit služebnu.

„Bojíme se pomalu pouštět děti do ulice, aby se nepřipletly k nějaké rvačce, je tu plno cizích lidí a je to už každému nepříjemné a omezující. Vysvětlujte to dětem, které z toho nemají rozum,“ dodala naštvaná žena, která už se těší, až bude v ulici konečně klid.

Reklama

Další články

Načítám