Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To je paráda. Česká modelka je blízkou přítelkyní britského prince Harryho. Modelka Gabriela Peacock žije v Londýně už čtrnáct let. Za tu dobu se stihla stát jednou z nejlepších modelek v Anglii, vdát se za úspěšného byznysmena Davida Peacocka, porodit dceru Maiu a stát se jednou z pěti nejlepších nutričních specialistek v Anglii.

Gabriela s manželem se s členy královské rodiny přátelí už více než dva roky. S Harrym a také jeho sestřenicemi, princeznami Beatrice a Eugenií. Nyní společně všichni zavítali na svatbu jejich společného kamaráda Guye Pellyho, který si v Memphisu vzal za ženu dědičku hotelového impéria Holiday Inn Lizzy Wilson.

Harry byl krátce po rozchodu se snoubenkou Cressidou, a tak si pořádně vyhodil z kopýtka. Všichni společně do Ameriky přicestovali soukromým letadlem, a tak ihned média začala informovat především o tom, že tahle legrace vyšla daňové poplatníky na padesát tisíc liber, v přepočtu tedy asi milión a půl korun.

Harry není jediným slavným kamarádem krásné české modelky. Jejím blízkým přítelem je také zpěvák James Blunt, se kterým každoročně jezdí lyžovat do Rakouska.

Reklama

Další články

Načítám