Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na veřejnost prosákly zvěsti o tom, že Kim Kardashian (43) a Kanye West (46) už jsou svoji. ‚Ano‘ si měli říct v předešlých dnech během tajného obřadu v Los Angeles, aby byl jejich sňatek právoplatný podle kalifornské licence. Pompézní svatba plánovaná na konec května ve Francii bude tak spíš symbolická. Reality star však aktuálně překvapuje svou formou. Buď měla magicky zeštíhlující outfit, nebo drží dietu do svatebních šatů.

Kim se v pátek procházela po L.A. v úzké sukni do pasu s tělovým topem a lodičkami. To vše doplnila černým sakem sladěným s koženou kabelou, čímž evokovala rajcovní byznysmenku, co se právě na pracovní schůzce chystá podepsat kontrakt za milióny.

Obřad se vší očekávanou okázalostí se odehraje 24. května na francouzském zámku Château d'Ussé. Mezi pozvanými hosty nechybí například moderátorka Oprah Winfrey, šéfredaktorka amerického Vogue Anna Wintour či zpěváci Will Smith s Beyoncé a manželem Jay Z.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám