Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době o sobě dává slyšet Eva Čerešňáková. Česká Vicemiss 2007 vyrazila na udílení cen Czech and Slovak Hairdressing Awards, kde byl vyhlášen Kadeřník roku, ve velmi odvážném modelu, který díky svému úspornému řešení neumožňoval, aby si pod něj oblékla spodní prádlo.

„Tyhle šaty jsem si nechala šít na zakázku u jedné šikovné návrhářky pro jednu speciální příležitost. Jelikož tam nebyla média, tak jsem si dovolila udělat výjimku a oblékla jsem si je do společnosti podruhé,“ komentovala svou rudou róbu Eva.

Vrchní část šatů byla tvořena transparentním tylem a ňadra nositelky zarývala jen květinová aplikace a sukně byla ušitá z lesklého hedvábí. Z toho důvodu si misska nemohla obléct podprsenku ani kalhotky. „Cítila jsem se v nich velmi dobře, ale je pravda, že jelikož není možné mít pod nimi spodní prádlo, musela jsem být celý večer nesmírně opatrná, abych neukázala víc, než jsem chtěla,“ řekla nám Eva a dále uvedla: „Myslím si, že každá žena může podobným modelem podtrhnout svoji ženskost, aniž by působila příliš vyzývavě nebo vulgárně.“

Reklama

Další články

Načítám