Hlavní obsah
Článek

O nejočekávanější svatbě letošního roku Kim Kardashian (43) a Kanyeho Westa (46) se toho napsalo už spoustu. Nejdřív se spekulovalo o záměru uspořádat obřad pro více než dvě stovky hostů na zámku ve Versailles, nakonec výběr padl na nedaleký zámek Château d'Ussé. Podle zahraničních médií ale pár všechny převezl a vzal se tajně pouze za přítomnosti dvou svědků v Los Angeles.

„Kim a Kanye jsou teď legálně manželi. Před několika dny dostali povolení ke svatbě v Kalifornii,“ citoval magazín Life & Style zdroj z okolí páru.

Kdo se těšil, že uvidí Kim jako krásnou nevěstu, nemusí zoufat. Dvojice se přiklonila k tomuto řešení proto, aby splnila svatební náležitosti nutné pro stát Kalifornie, kde jim byla udělena licence. Ve Francii tak plánovaná svatba se všemi hosty a okázalostmi bude, ale pouze neformální, legálně je zde prý jako Američany oddat nemohou. Uskuteční se 24. května, tedy v závěru filmového festivalu v Cannes, a tak se dá očekávat, že hvězdných hostů bude více než dost.

Časopis People však před pár hodinami přišel s tvrzením, že zprávy o údajném tajném obřadu v Kalifornii se nezakládají na pravdě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám