Hlavní obsah
Článek

V případě mladé půvabné Sofie Filippi, kterou znáte jako Klárku Hofmanovou ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, provedly po rodičích zděděné geny vskutku kvalitní práci. Maminku jí v seriálu hraje její skutečná máma Gabriela Filippi, která se o ni v reálném životě na rozdíl od seriálové postavy dle jejích slov prý stará podstatně pečlivěji.

„Sice mi dává velkou důvěru, ale stejně mě hlídá až moc. Máme toho obě tolik, že se nejvíc společně užijeme na natáčení,“ říká Sofie, jejímž tatínkem je v reálu fotbalový expert České televize Pavel Karoch.

Ohlasy na Facebooku seriálu se množí jako houby po dešti. „Řeší Sofiiny vlasy, styl, chování a zapomínají, že Klárka není Sofie. Ta studuje taneční konzervatoř a sama si také vytvořila a zorganizovala příměstský taneční a herecký Multi Dance Camp, který měl vloni tak velký úspěch, že se letos v srpnu opakuje. Sofie učí všechny taneční styly, nejraději street dance. Vysvětluje, jak to chodí na castingu a natáčení. Na závěr vytváří choreografii se všemi dětmi na velké představení. K tanci přivedla i svého bratra,“ prozradila na svou šikovnou dcerku máma Gábina.

Poprvé se Sofie před kamerou ukázala ve svých čtyřech letech. Když skončilo natáčení, plakala, že je konec. Chtěla už točit pořád. A to se jí vyplnilo. Hrála mimo jiné v seriálu Špačkovi v síti času, Zasažena bleskem. V deseti letech byla tváří dětské kolekce jedné módní firmy, nyní už fotí pro svatební salon. Hraje a tančí v Národním divadle ve Strakonickém dudákovi a v opeře Popelka. Na jednu skoro patnáctiletou dívku je toho dost. Tahle půvabná dívka má před sebou zřejmě velkou budoucnost.

Reklama

Další články

Načítám