Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Josef Vágner měl vážnou autonehodu. Na pražském Barrandově mu vlítla kočka přímo pod kola jeho auta a zpěvák začal manévrovat s vozem. Skončil ve svodidlech. Vůz je prý totálně na odpis. Vágner je ale šťastný, že sám odešel po svých.

"Auto je zralé do šrotu. Škoda je asi 200 tisíc, což už se opravit prostě nevyplatí," řekl Super.cz Vágner. "Kočka mi vlítla přímo pod kola a já cuknul volantem. Jenže bylo mokro, tak jsem to pořádně roztočil, už se nedalo nic dělat a bral jsem jedno svodidlo za druhým," upřesnil zpěvák.

Sám je na tom zdravotně dobře. Nebylo potřeba ani vyhledat lékaře. "Samotná rána ani tak velká nebyla, dokonce nevylítly ani airbagy, což je dobře, protože si myslím, že by mi daly akorát pěkně přes tlamu," dodal Vágner, který momentálně zpívá v muzikálech Adam a Eva a Marie Antoinetta. Nedávno vydal novou desku s názvem Nezapírám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám