Hlavní obsah
Článek

Aneta Christovová je jednoznačně nejvnadnější českou moderátorkou. Pyšní se přírodními ňadry číslo 7. A překvapivě přiznává, že žádné problémy s váhou vnad nemá a žádné trable se zády léta neměla. "I když mám všechno velký, tak mě překvapivě málokdy něco bolí," směje se. Moderátorka Dámského klubu na Frekvenci 1 si přesto dopřává masáže. Jak by ne. Má je zadarmo a klidně v teple domova. Její přítel Prince je totiž masér.

"Vtipné je, že já masáže nemám vůbec ráda a nikdy jsem neměla. Od Prince se ale nechám namasírovat, protože vím, že mi to pomůže. Je opravdu fyzioterapeut, má zmáklou anatomii a dělá to přes dvacet let. Jeho se zkrátka nebojím. Nemasíruje podle šablony, ale podle toho, s čím má člověk fakt problémy," řekla Super.cz Aneta.

Přiznává, že překvapivě kvůli velkým ňadrům nemá problémy se zády, zato ji trápí jiné věci. "Prince se na mě vrhá, když mám bloklý krk nebo mě chytne migréna. Tu mám jednou za čas a stojí to pak za to. Od malička také trpím na otékání nohou a na zavodnění, na to jsou super lymfatické masáže. Když mě Prince masíruje pravidelně, mám klid. Jenže já jsem děsně neposlušná, typická kovářova kobyla. Kdybych chodila pravidelně, a ne až když je nejhůř, nemusela bych skuhrat," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám