Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Josef Rychtář (65) dál trvá na svém plánu uspořádat velkolepý pohřeb Ivety Bartošové (†48) za přítomnosti veřejnosti. I když tvrdí, že média na něj nebudou mít přístup, rodina se ho jako taškařice určené kamerám a fotoaparátům odmítá zúčastnit. A má pro to zajímavé vysvětlení. „Nikdo nemůže popřít, že neměla dobré vztahy s rodinou. S matkou, sestrou ani s bratrem,“ říká a naznačuje, že proto by si Iveta rodinu na pohřbu nepřála a z toho důvodu bude respektovat její přání a ne požadavky rodiny!

Nikdo nemůže popřít, že Bartošová neměla ke svým příbuzným nejvřelejší vztah. Matce i veřejně vyčítala, že ji odmala neměla ráda (což paní Svatava s pláčem několikrát odmítla), na svou sestru Ivanu vždy žárlila a do poslední chvíle ji to nepřešlo, a o Lumírovi také neměla valné mínění. Je však také pravda, že hlavně bratr s matkou se jí snažili podávat pomocnou ruku a výtky vůči všem třem rodinným příslušníkům nebyly nejspíš založeny na racionálním základě.

Přesto Rychtář trvá na tom, že bude respektovat přání své manželky. Super.cz sice slíbil, že zauvažuje nad možností, zda by nešlo uspořádat dvě smuteční rozloučení, ale podle všeho od plánu zorganizovat jen jeden, veřejnosti dostupný pohřeb, neupustí.

Přesto by měl ještě popřemýšlet, zda nebrat ohledy alespoň na zdrceného syna Artura.

Reklama

Další články

Načítám