Hlavní obsah
Článek

Honba na vdovce po Ivetě Bartošové (†48) Josefa Rychtáře (65) vyprovokovala i jeho okolí, aby se ozvalo a přišlo se svou troškou do mlýna. Super.cz hovořil s člověkem, který měl k oběma blízko a celkem střízlivě hodnotí jejich soužití. Vinu na potížích v manželství dává oběma. „Pepa byl hrdý a nedal si říct, že Ivetu nikdy sám nezvládne. To se teď proti němu obrátilo. Ale že by byla Iveta týraná, to si nemyslím,“ říká.

„I moje okolí zažilo, když Iveta prosila o pomoc. Ale většinou byla pod vlivem něčeho, a když jí někdo tu pomoc nabídl, nikdy ji nevyužila. Pepu kolikrát vyhodila, on brečel doma u bývalky, ale hned druhý den ho zavolala zpátky domů, jako by se nechumelilo. Nevím, ale podle mě se takhle týraný člověk nechová. Oba měli spoustu možností jít od sebe, kdyby skutečně chtěli. Pepa je v některých ohledech vážně m***r, nevidí si do pusy a je škoda, že na veřejnosti ukazuje jen tu svou šílenou tvář. Já ho znám z úplně jiné stránky. Pro Ivetu dýchal, dělal jí prakticky sluhu, zachránil jí kolikrát střechu nad hlavou a myslím si, že si nezaslouží, aby tu teď probíhal hon na čarodějnice,“ tvrdí muž.

„Oni byli oba psychopaté, milovali se a byly chvíle, kdy se nenáviděli. Rozešli se tolikrát, ale hned se k sobě zase vrátili. Hrozné je, že se teď zapomíná, že Iveta vážně byla psycho. Jeho chyba je, že byl moc hrdý na to, aby uznal, že ji nemůže nikdy zvládnout. A že po něm teď všichni jdou, za to si může hodně sám svým chováním, vystupováním i předešlými agresivními výstupy. Ale ukazovat jako důkaz záběry z televize Pětka, kde to vypadá strašně, jako by s ní manipuloval a ona tam brečí, jak chce od něj pryč, když přitom ten den byla totálně opilá (a jak s takovým člověkem asi měl jednat než jak s malým dítětem?), to mi připadá odporné,“ dodal náš zdroj.

Reklama

Další články

Načítám