Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka úspěšného rádiového pořadu Dámský klub Aneta Christovová poprvé ukázala svého přítele. Pochází z Mauricia a s Anetou chodí tři roky. V Praze mauricijský fešák Prince pracuje jako masér.

"Seznámili jsme se na pracovní párty, kam se mi vůbec nechtělo. Celou dobu jsem prudila, kdy už půjdeme jinam a najednou přišla scénka jak z blbého filmu. Otočila jsem se směrem ke dveřím, že konečně odejdeme a tam stál Prince. Hned na první dobrou se nám střetly pohledy. Přeskočila hned jiskra, byla to fakt doslova láska na první pohled," řekla Super.cz Aneta.

"Nepůsobil vůbec jako masérský playboy. Naopak. Vypadal strašně mile a důvěřivě. Od té doby jsme spolu pořád. První tři měsíce u mě spal stejně tak často, že jsme spolu začali žít. Teď je to přesně tři a půl roku, co jsme spolu," říká moderátorka.

A jak se jí s exotickým fešákem žije? "Ze začátku jsem jeho gentlemanství odůvodňovala ttím, že je cizinec. Je to ale jen čistě o povaze a ne o zemi původu. Prince je ta správná kombinace všeho, co si od partnera přeji. Nikdy mě nenechá nic nosit. Někdy to na ulici vypadá komicky, protože je zavalenej taškama a já si vykračuju s prázdnýma rukama jako královna. Děláme si i z toho srandu, že pro Čechy vypadáme vtipně - velká žena a její malý černý poslíček," směje se Aneta.

"A není lakomý a rozhodně není typ člověka, co by si pro korunu nechal vrtat koleno. To je pro mě hodně důležité. Prince je prostě tmavá a mladší verze mého otce," dodává.

Jinak je prý ale sexy masér typický chlap. "Třeba čtyři měsíce už čekám, kdy vymění žárovku v předsíni. A vždycky odpoví, že za chvíli. Maká ve svém masážním studiu, a to je pro něj prioritou. Nějaká žárovka ho rozhodně nemůže rozhodit," dodala se smíchem moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám