Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Darina Nová (66), exmanželka Josefa Rychtáře (65), se od sebevraždy Ivety Bartošové (†48) stáhla do ústraní a vůbec se k celé situaci nechce vyjadřovat. A to ani k tomu, že Rychtář prohlásil, že po pohřbu Ivety opustí dům v Uhříněvsi a vrátí se do domu v Říčanech, kde žije jeho exmanželka a jemu patří jen jedna osmina domu.

Nyní promluvila její nejlepší kamarádka. Ta ze strachu z Rychtáře požádala, aby nebylo uveřejněno její jméno. "Návrat Rychtáře je Dariny noční můra, která se snad nikdy nesplní, nechce ho tam," řekla kamarádka Dariny Nové Blesku. "Ví, že jí hrozí nebezpečí. Nepřizná to, ale má nahnáno. To, co psala Iveta ve svých zoufalých esemeskách, je přesná jeho definice. Josef je jako Jekyll a Hyde."

Podle právníků to bude mít Rychtář s návratem těžké. Bývalá žena má právo jeho vstupu do domu bránit, a to protože on opustil společnou domácnost. Přitěžující je pro něj i fakt, že šel k jiné ženě. U soudu by to ale měla těžké, protože i když z malé části, má Rychtář na domě svůj podíl.

Reklama

Další články

Načítám