Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dívčí idol 90. let Jason Priestley (44) se v roli otce doslova našel a podle všeho mu nedělá problém pomoci i rodičům kamarádů jeho sedmileté dcery Avy. Občas je vyzvedne ze školy a odveze domů stejně jako ve středu odpoledne, kdy herce zastihli fotografové před školou v Los Angeles, jak všichni společně směřují k autu seriálového Brandona Walshe.

Priestley má kromě Avy Veroniky ještě čtyřletého syna Dashiella Orsona. Obě děti počal se svou manželkou Naomi Lowde, která se živí u filmu jako maskérka.

Aktuálně se ale o Priestleym mluví spíš v souvislosti s jeho nově vydávanou autobiografií Jason Priestley: A Memoir, kde toho dost prozradil i o svých slavných kolezích. Mimo jiné povyprávěl, jak v roce 1987 sdílel jeden byt s tehdy rovněž začínajícím hercem Bradem Pittem. Dokonce se prý ze srandy sázeli, kdo vydrží déle bez holení a sprchy. Brad prý vždycky všechno vyhrál.

Nešetřil ale také své kolegyně z Beverly Hills 90210. Představitelka jeho sestry Brendy Shannen Doherty se prý v roce 1990 podivovala, že pro ni na schůzku v New Yorku poslali obyčejné auto místo limuzíny. U Tori Spelling alias Donny ho prý zamrzelo, když se dozvěděl, že prodávala jeho osobní pozvánku na svatbu s Naomi Lowde za pět dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám